Известие

Collapse
No announcement yet.

Въпрос относно брони на 145 тспарк 98год

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Въпрос относно брони на 145 тспарк 98год

Здравейте колеги,радвам се да се присъединя към клуба! горещо ме вълнува дали е възможно да сменя пластмасовите части от бронята ми,онези които не са боядисани, с такива от по нов модел а именно от 2000 год, тоест с цвета на колата И така в бързината ако ми кажете и някой добър тенекеджия в софия - е цена няма да имате

Първоначално публикувано от Shpeer Покажи съобщение
    Здравейте колеги,радвам се да се присъединя към клуба! горещо ме вълнува дали е възможно да сменя пластмасовите части от бронята ми,онези които не са боядисани, с такива от по нов модел а именно от 2000 год, тоест с цвета на колата И така в бързината ако ми кажете и някой добър тенекеджия в софия - е цена няма да имате
    Здравеи приятелю и добре дошъл !
    Защо да си купуваш брони като можеш тия пластмаси да ги боядисаш ! аз така съм направил
    BUSHON RACING SERVICE

Comment

..

това ти е грубо по 50лв на детаил
      BUSHON RACING SERVICE

Comment

Sujalqvam za latinicata,nalaga se v momenta da q izpolzvam, molq da buda izvinen!
        Blagodarq ti , no dali stava su6toto kato gi boqdisash? za jalost ne razbiram mnogo ot boqdisvane na koli i tn, no ako ne ti predstavlqva trudnost , mojebi mje6 da postne6 snimka da vidq kak e stanala tvoqta I dali znae6, trqbva mi nqkoi dobur tenekedjiq, 4e otidoh v 4ujbina za edin mesec i sestrata se be6e psotarala da podpre i dvete vrati i leviq kalnik Ujas , ama e popravimo

Comment

Първоначално публикувано от Shpeer Покажи съобщение
          Sujalqvam za latinicata,nalaga se v momenta da q izpolzvam, molq da buda izvinen!
          Blagodarq ti , no dali stava su6toto kato gi boqdisash? za jalost ne razbiram mnogo ot boqdisvane na koli i tn, no ako ne ti predstavlqva trudnost , mojebi mje6 da postne6 snimka da vidq kak e stanala tvoqta I dali znae6, trqbva mi nqkoi dobur tenekedjiq, 4e otidoh v 4ujbina za edin mesec i sestrata se be6e psotarala da podpre i dvete vrati i leviq kalnik Ujas , ama e popravimo
          Става става много готино ама трябва някои master на пистолета сорка ама нямам снимки
          BUSHON RACING SERVICE

Comment

погледни на Колегата Madhacker как е
            ПРАВИТЕ ОТСЕЧКИ СА ЗА БЪРЗИТЕ КОЛИ ЗАВОИТЕ СА ЗА БЪРЗИТЕ ШОФЬОРИ!sigpic

Comment

Колега не можеш само часта да подмениш, трябва цялата броня, по-добре си купи нова броня вместо да боядисваш този елемент, с новата маска 145/6 е съвсем различна кола

Зелената е на Mahacker, а синята е ежедневната ми кола
              Last edited by Ma7e4k0; d.m.y г., 23:49.

B&B Racing | bb-racingteam.com
              Има хора за които дрифта е ИСТИНА, колата - Религия, а живота - СЪCТЕЗАНИЕ!

Comment

ако ще сменяш броните с нови ( от 2000г) най-добре си търси да са като цвета на колата ти или в другия вариант-търси някои кадърен маистор! успех
                п.с мен лично фейслифта не ми допада! въпрос на вкус
                146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                  ако ще сменяш броните с нови ( от 2000г) най-добре си търси да са като цвета на колата ти или в другия вариант-търси някои кадърен маистор! успех
                  п.с мен лично фейслифта не ми допада! въпрос на вкус
                  Според мен трудно ще си намери бронята, няма място за претенции за цвета.

Comment

Първоначално публикувано от Ma7e4k0 Покажи съобщение
                    Според мен трудно ще си намери бронята, няма място за претенции за цвета.
                    човека е ентусиаст,не го подценявай толкова лесно
                    146 Turbo

Comment

Първоначално публикувано от abart_ Покажи съобщение
                      човека е ентусиаст,не го подценявай толкова лесно
                      ахххааахх, готиното на старата маска маи беше че ако си ожулиш бронята, сваляш черната част и слагаш друго а на новата маска както ми е счупена една част са трябва нова броня ....

Comment

kolegi kolegi,trognat sumn naistina,no az si haresvam maskata,ne mi haresva tazi chast ot bronqta , koqto e s cvqt na plastmasa,tazi koqto purva se udrq , ako se udari6 otpred se6tatte li se? Inu4e vsi4ko drugo si mi haresva,samo iskam da probvam da smenq tazi 4ast , koqto ne e boqdisana,s takava ot model 2000,ne cqlata bronq ili maska!Ps za sujalenie ne mi otvarq snimkite koito e postnal kolegata po-gore!BLagodarq vi za otziv4ivostta priqtno e da si 4ast ot cluba, no nai-liubimoto mi e "alfa romeo e kup4ina metal s du6a posredata Tova go pro4etoh nqkude tuk i se suglasih mignovenno!blagodarq vi!
                        Ps molq da buda izvinen za latinicata,no prosto sum v 4ujbina i kompiutara nqma kirilica,a vashiq kirilizator ne6to ne mi otgovarq :X

Comment

Ако греша някой да ме поправи, но .... на снимка едно е старата броня, на снимка 2 е новата броня. Няма какво да вземеш от новата, за да го сложиш на старата. Тя е едно цяло. Така че или слагаш новата броня (някой беше казал за различно захващане обаче) или боядисваш черната, пластмасова част на старата броня с цвета на колата (като на снимка 3)
                          Attached Files
                          146 1.6TS CF1 '98

sigpic

Comment

Първоначално публикувано от vankata_ll Покажи съобщение
                            Ако греша някой да ме поправи, но .... на снимка едно е старата броня, на снимка 2 е новата броня. Няма какво да вземеш от новата, за да го сложиш на старата. Тя е едно цяло. Така че или слагаш новата броня (някой беше казал за различно захващане обаче) или боядисваш черната, пластмасова част на старата броня с цвета на колата (като на снимка 3)
                            На мен лично ми харесва снимка 3 което по ми допада за боядисване...
                            Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
                            Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
                            Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Фейслифта е 10 пъти по красив от стария
                              Alfa Romeo 146 2.4JTD '00 230hp
                              Alfa Romeo 166 2.4JTD 175hp FL '04 - на части
                              Mercedes Benz ML270 CDI FL '03
                              Mercedes Benz A170 CDI FL '01
                              Yamaha FZ1 Fazer 150hp '08

Comment

Working...